01 October 2012

Gambar Sekitar Penyediaan Bajet 2013



YAB Perdana Menteri menjenguk team bajet dalam bilik operasi.




Rancak berborak sambil menunggu arahan bos untuk menyusun ucapan bajet.



Team Budget 2013

CERITERA MALAM BAJET:
  • 7.50 malam-naik bilik operasi, kena duduk tepi.
  • 9.00 malam-menanti YAB Perdana Menteri masuk ke dalam bilik operasi.
  • 10.00 or 11.00 malam-tak lupa nak menjamu puding diraja..siap ada kambing lagi.
  • 11.00 malam-penyusunan lampiran BM berlaku disini.
  • 12.00 malam-(supper) makan tengah malam lagi.
  • 12.30 malam-sambung menyusun lampiran BI kali ini.
  • 2.00 pagi-menunggu speech, katanya nak bagi.
  • 3.30 pagi-tertido dalam bilik operasi.
  • 4.00 pagi-tunggu speech yang masih tak siap lagi.
  • 4.30 pagi-turun kat surau kami, mau lelap sekali lagi.
  • 6.30 pagi-balik rumah, siapkan anak dan laki...hihihihi.
p/s: tahun ni rasanya tahun terakhir untuk aku stayback kerana:

 tiada seri lagi, sebab takde baiti..hihihi..seriously..
orang lain jadi pengganti..izinkan ku undur diri..dah bertahun menonjolkan diri..
kini tiada erti.. bukan nak tinggalkan BAC..

2 comments:

  1. huk olor ko ni..
    sjk bjet tahun lps aq dah niat kan,klu still kt ctu,rsnye last yr kot stay utk bjet tu pn klu dpt,tp klu xdpt pn ok je..ttp last..gv chance pd yg mahu
    skrg niat tu jd realiti..wlupn tringt tp lega hjt tcapai

    ReplyDelete
  2. moga hajatku tercapai jugak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...