08 June 2017

Kari Ikan Jenahak


Ikan jenahak ni dapat masa husband aku pergi join pertandingan memancing. So bila dah tau dapat ikan jenahak, memang kena buat kari la..perghhh terliur pulak tengok gambar. Boleh tahan besar jugak ikan ni. Pekena pulak dengan sambal kicap dan timun...perghhh..tak pandang orang sebelah dah. 

Ok selamat berbuka puasa.


07 June 2017

Trip Ke Gua Batu Maloi






















Assalamualaikum/Selamat Petang/Selamat Berbuka Puasa kepada muslimin dan muslimat sekalian,

Pejam celik, pejam celik dan 12 hari kita berpuasa.

Ok nak bercerita sikit pasal Trip ke Gua Batu Maloi bersama KBC pada 22 April 2017.  Seronok tak terkata bila 1st time join aktiviti macam dengan team KBC. Walaupun cuma 10 orang je yang join tapi ia sangat menyeronokkan. 

Gua Batu Maloi ni banyak air kat dalamnya. So, memang basah je la baju kami. Tak pandai nak cerita panjang lebar, uolsss layan gambar je la ye....dah basi pun gambar aku ni ha...peram 2 bulan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...