29 August 2012

Cuti-Cuti Cherating - Part 1







Assalamualaikum/Salam sejahtera..

Kejap je dah hari rabu..esok last day keje..jumaat dah merdeka..Jumaat plan nak ke Melaka..rumah nenek angkat Afiq..

Ok, merujuk kepada gambar di atas, aku sekeluarga, kakak keduaku sekeluarga, kakak sulung dan anaknya, mak, abah dan adik bongsuku ke Cherating selama 3 hari 2 malam..

Disebabkan abang iparku nak sponsor, maka wajib la pergi..hahaha

Orang beraya, kami bercuti. Ada aku kisah!!! Kami pergi ke Cherating pada raya keempat dan pulang ke Maran raya keenam..Berendam dalam swimming pool tak ingat dunia..maka kulitku agak terbakar..gelap sikit aku rasa..

Ok, sambung ke next entry yer..cauu

4 comments:

  1. cuti2 raya vs makan angin ler ko hehehe
    blog baru aku qisahkami singgah k

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitu la raya+makan angin...asyik blog baru je ko ni..ok aku singgah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...