22 July 2011

Moody

Salam Jumaat...

Masih dalam keadaan yang tidak sihat...

Tapi masih gagahkan diri untuk bekerja.

Moody bukan sebab apa...

Masalah yang sama...

Fail...fail...fail...

Berapa bulan sekali la nak tukar kedudukan..

Tak larat dah..

Mau mati dalam timbunan fail la agaknya nanti..

Pagi-pagi buta dah sibuk wat list baru....

Benciiiiiiiiiiiiiiiii..

Aku wat list fail ikut kesenangan aku...Sebab yang cari failnya adalah AKUUUUUUU..

Ni pegawai nak cara dia...Aduiii

Patutnya bersyukur la sikit aku ada list..

Kalau aku tak wat langsung....PADAH la...

Langsung tak jumpa fail...

Biasanya aku key-in fail ikut Vol. yang latest la...

Yang latest aku letak depan2...

Sejak zaman Mr.John lagi dah gitu...

Tapi zaman dah lain...

Nak list fail ikut negara pulok...

Tu la keje yang tak habis-habis...

Dok pindah2 fail je kejenya...

Takpe lepas ni...dah settle aku wat list...

Aku nak forward kat pegawai2 aku..

So, lepas ni...boleh cari sendiri...jika aku cuti,el,MC yo..

takyah minta no.fon aku dah kat sape2...

Sama je...

Kalau dapat no.fon aku pun..

Macam la aku ingat..

Senarai fail bukannya ada dalam OTAK aku..

Semuanya ada kat dalam PC aku..

Dan lepas ni...senarai fail ada kat semua pegawai aku...

No Reason dahhhhhhh...

2 comments:

  1. Faztee: bosan tahap gabannnnnnnn...mencikkk..pening kepala dohhhhh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...