11 December 2017

Warung Ejeap Kg. Tok Aminudin Dengkil











Assalamualaikum wbt....Salam sejahtera,

Maaf ye, blog ni dah lama bersawang dan sekarang masanya untuk membuang sawang-sawang itu.

Nak share kedai makan berhampiran dengkil. Ke memang dah dalam Dengkil. Tak pasti. Yang pasti dekat dengan Taman Cabaran dan kedepan sikit nampak kedai makan ni. Kecil je kedai ni tapi makanan dia sedap. Tempat makan dia pun sempoi je. Meja dan kerusi kayu. Sesuai la untuk jiwa orang kampung macam aku.

Dah lama sebenarnya draf kat blog ni ha, baru sekarang ada mood. Berbulan duk draf. Adoiiii. Busy memanjang. Nak berhenti keje pun ada. Duk rumah, masak-masak kan best. Tapi ada hutang, tak boleh berhenti keje lagi. huhuhu. 

Mana kaki JJCM tu, boleh la try makan kat kedai ni.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...