07 June 2017

Trip Ke Gua Batu Maloi






















Assalamualaikum/Selamat Petang/Selamat Berbuka Puasa kepada muslimin dan muslimat sekalian,

Pejam celik, pejam celik dan 12 hari kita berpuasa.

Ok nak bercerita sikit pasal Trip ke Gua Batu Maloi bersama KBC pada 22 April 2017.  Seronok tak terkata bila 1st time join aktiviti macam dengan team KBC. Walaupun cuma 10 orang je yang join tapi ia sangat menyeronokkan. 

Gua Batu Maloi ni banyak air kat dalamnya. So, memang basah je la baju kami. Tak pandai nak cerita panjang lebar, uolsss layan gambar je la ye....dah basi pun gambar aku ni ha...peram 2 bulan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...