30 December 2016

My Husband Birthday [2016]













Assalamualaikum/selamat pagi... deynalovers...haaa gitu

Ketemu lagi 2 hari sebelum tamatnya tahun 2016. Cuba menghabiskan entri yang berlaku sepanjang tahun ini. Boleh ke? kalau tak sempat, aci tak sambung ke 2017?

Gambar di atas tu bulan lepas punya cerita. Lama tak aku peram kasi jadi pekasam?

Gambar pertama dan kedua kat atas sekali tu, aku kat GM Klang cari barang persiapan perkahwinan adik lelaki ku yang telah pun selamat pada 10 disember yang lepas. Alhamdulillah. Murah-murah barang kat kedai Sarang Hae Yo tu. Rambang mata nak pilih. Terlalu banyak pilihan untuk dibeli.

Gambar ketiga hingga akhir....Gambar kenangan di Taman Klang sempena birthday my husband pada 6 november yang lepas. Lepas bergambar sakan, baru pi makan-makan. Gigih aku wat prop. Nak ambil gambar punya pasal.

ok tunggu next entri pulak...

Stay tuned...taraaaa...

21 December 2016

Taman Burung Kuala Lumpur 2016


















Assalamualaikum/Selamat pagi,

Bertemu lagi kita di bulan terakhir 2016. Tinggal beberapa hari tahun 2016 akan meninggalkan kita. Cepatnya masa berlalu. Umur makin bertambah. Pahala makin bertambah tak? Pahala or dosa yang korang nak perbanyakkan??? Ha gitu lah...tazkirah pagi.

Bulan lepas, kami jalan-jalan ke Taman Burung KL. Sian kat anak-anak, bosan duduk kat rumah. Suka anak-anak kejar burung-burung yang jinak kat sana.

Ok tu je nak share...layan gambar aje la..tetiba takde idea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...