17 August 2016

Gambar Raya Pertama Aidilfitri 2016









Assalamualaikum/Selamat sejahtera semua...

Maafkan puan blog yer sebab ketinggalan keretapi..dah habis raya aidilfitri pun..baru nak upload gambar raya..dah nak masuk raya haji ye dok..abaikan je la ye.

Kami team pahang memilih tema hijau untuk tahun ni. Dah lama nak pilih tema hijau sebenarnya tetapi last minit selalu susah nak cari yang sedondon..so tahun ni tercapai jugak la.

Ok layan gambar je la ye...

02 August 2016

Majlis Buka Puasa @ Restoran Sirah







Assalamualaikum/Selamat pagi,

Bertemu lagi di hujung syawal. Maafkan puan blog ye sebab baru nak up gambar berbuka puasa. Busy sikit lately..

Team Brotherhood telah mengadakan majlis buka puasa serta menyampaikan sedikit sumbangan buat seorang ahlinya yang mengalami kebakaran rumah. 

Kami buka puasa di Restoran Sirah Sepang.

Next event..maybe familyday kot...tunggu...tengah ushar tempat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...