09 October 2015

Comotnya Mimi







Hai...bertemu lagi kita...Alhamdulillah.

Nak memperkenalkan budak comot ni namanya Mimi.. Comotnya mimi weh..Pohpaleh hehehe..

Sedapnya tengok aiskrim tu...yum yummm

Ok, layan gambar budak comot ni ajelah... No idea..

05 October 2015

Jalan-Jalan Ke Tasik Titiwangsa KL










Assalamualaikum/Selamat Petang...

Bersua lagi kita...Alhamdulillah dipanjangkan usia..Aamiin

Baru berkesempatan nak update blog. Lamanya la blog ni berehat kannnn!!!

Tak nak cerita panjang, just nak bagitau sikit je mengenai gambar di atas.

Gambar tu diambil di Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur. Kebetulan ada open house raya puasa (wah lamanya ko) kat rumah member husband. So, bila dah kenyang perut, boleh la gi jalan-jalan bawa anak-anak. Bila dah berjalan ke sini, kena la ambil gambar kenangan.

Ok, ringkas je cerita tu kan..so layan gambar aje la yer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...