30 December 2011

Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.7









Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.6









Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.5













Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.4



 Sempoiiiiiiii..seluar pendek..sebab dah tau kena join sukaneka la tu...tapi x aci..DK main tipu..

 Yang tak boleh blahhhh..DCT suruh DK komen pada peserta pertandingan karaoke..Caya la DK...(sekali tgk cam dlm Maharaja Lawak Mega lak)..sbb ada juri..padahal saje jer..

 Wat la camne pun..i like it..

 Tomeiiii....nyer

 Saida...Ok la tu

Ni cikgu sekolah aku..Namanya cikgu Shamsuri..Sekarang dah jadi guru besar..Kat sekolah lain..
 

29 December 2011

Coklat Siti


Ada orang sponsor coklat time ulang tahun sitizoners ke-8 di sg.congkak.

Nama pensponsor nye tu ialah Kak Lon..

Sedap sangat coklat ni...Nak lagi...

Aku dapat 4 coklat coz dapat 4 goodies bag...selain coklat, majalah urtv, hai, infiniti, diari, buku nota, set simplysiti dan apa lagi haaaaaa...lupa da..

Enjoy!!! sangat

Spontan: Durian Oh Durian


Gelang Mutiara Sabah


Bulan lepas bos bagi souvenier dari Sabah..Bos ada meeting kat sana..Aku pilih yang ni..Cantik tak??

Serius, dalam gambar tak cantik sangat..Kabur je kan..
Thanks bos....

p/s: gambar ulang tahun sitizoners akan disambung nanti..tunggu..banyak lagi gambar menanti..
 

28 December 2011

Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.3





copy from GUA.COM.MY

meh tengok gambar lain di SINI

Gambar Sekitar Ulang Tahun Sitizoners Ke-8 - Bhgn.2

 Masing2 tak sabar nak mandi manda

 Lenguh tangan dukung Aqil..

 Pengacara Majlis

 Ketibaan Datuk Siti Nurhaliza...

 All sitizoners...pura2 tidur...Bila DCT beri salam..semuanya jawab dengan kuat...

 TQ DCT..meluangkan masa bersama sitizoners..walaupun penat..baru balik dari JB..terus ke sg.congkak..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...