29 November 2010

MAHA 2010 di Maeps


Antara barang yang dibeli di Maha2010. Banyak less...



Di Booth BioPearl


Lokasi: Maeps, Serdang.
Masa: 10 pagi-4 petang
Tarikh: 27 November 2010 (Sabtu)

16 November 2010

Majlis Konvo Tabika Kemas Parlimen Putrajaya





Rabbit...

time makan memang asyik berebut je..




Hari Jumaat lepas aku gi beli 2 ekor arnab..1 jantan dan 1 betina..Sebenarnya dah lama nak beli, dah lama survey harganya agak mahal...So, aku pun beli je kat Pasar Tani Putrajaya. harga seekor RM35..Ok la tu kan..Siap beli sangkarnya sekali dan dapat free makanan arnab..TQ penjual arnab...Bila dok ofis je teringat kat 2 ekor arnab ni..Rindu MUAHHHHH!!Tapi nama x kasi lagi..Tak tau nak letak nama pe..Rasa macam nak beli 2 ekor lagi...Tungguuu


Sup Ketam

1st time wat sup ketam...Nasib baik jadi..Wat sup ni pun disebabkan my hubby suspek denggi...So, kengkawan dia gtau petuanya makan sup ketam banyak-banyak. Sup yang sangat simple tapi sedap..Alhamdulillah lepas makan sup ketam, my hubby dah sihat seperti biasa..suke3x..AMIN

11 November 2010

Cameron Highlands Untuk Kali Ke-3

Walau tengah pregnant pun, lepas gak naik Gunung Brinchang..Dah la naik gunung pagi buta. Anak2 semua kesejukan sebab malam tu hujan lebat..lupa nak pakaikan baju sejuk kat diorang. Masing2 ketar bibir..Cian..


Di ladang teh



Aksi-Aksi AfiQ di Cameron
Aksi-aksi Syuhada pulak...hehehhe

Aksi mak budak pulak yerrr..time ni anak jadi camerawomen...

Antara buah tangan yang dibeli di Cameron.. Roselle kering, Teh yang pelbagai perisa, strawberi dan byk lagi yg tak diupload..




Longan Oh Longan

Sedapnya buah longan....Rajin kakak ipar tanam pokok buah..ermmm...
Buahnya manis ya amat...Mau dapat kencing manis...x bley tahan sehhh!!

Di Kampung Halaman Yang Tercinta

Posing sebelum bertolak balik ke Putrajaya...Inilah saat yang paling tak best...Best oooo duk kampung..

Jalan-Jalan ke Tasik Titiwangsa

Disebalik pokok buluh....
Naik kereta kuda...1st time tu..

Masa untuk pulang....



10 November 2010

01 November 2010

Voir Group Clearance Sale Up to 80% Off


As low as RM5

Brands Offered

Voir

Soda

Diadora
G&H
South China Sea
Applemints
Goggles
B.U.M. Equipment

Location
The Mall
Concourse

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...