27 June 2009

Congrats

Pn. Siti Halimah Ismail (TKSBCD) mendapat gelaran Johan Mangku Negara (J.M.N.) sempena Ulangtahun Keputeraan DYMM Yang di-Pertuan Agong 2009. Tahniah!!

25 June 2009

Al-Kisah..

Aku pelik sgt, nape la diorang (member aku) ni susah nak upload gambar. Dia kata asyik running je. Bila aku ade kat tempat diorang 1 second je gambar leh upload..Magiccccccccccc. Maybe diorang kena ambik berkat dgn tok guru dulu kot..Ape-ape je lah...Yang penting gambar korang dah boleh upload..Masuk la banyak-banyak gambar ye...So, aku leh la cuci mata skit.

24 June 2009

Meeting tergempar 5S

11 pagi nanti ade meeting tergempar 5S..Post Mortem. Mesti SUB basuh habis-habis la mana orang yag degillllllllllll tu..Kat floor aku ni aku dah tau sape yg akan dibasuh cuci-cuci..Tunggu je la yerkkk. Panas telinga nanti..Di harap org yang berkenaan tu hadir ke meeting tersebut..Kita tunggu aje la nanti...

23 June 2009

Bercerita Mengenai 5S

Hari ni merupakan pra-audit 5S...He..he..he semua orang kelam-kabut je mengemas tempat masing-masing termasuklah aku.Tapi aku masih tak faham, mengapa ada orang yang wat blurrr je bila suruh kemas tempat masing-masing..Adakah dia pe...........!!!Suruh kemas, tapi tak kemas-kemas. Wat keje sendiri je..Ape yang berlaku semuanya dia tak tahu..Al-Maklumlah duduk kat alam lain kottttt..Ape-ape pun aku sebagai PIC kaunter happy coz dapat markah kira tinggi jugak le...Usaha aku berbaloi la jugak...Tapi boleh ke dapat sijil 5S nie........Confius jerkkk...Final 5S pada 30 Jun 2009. So sempat lagi lah nak edit ape yg tak diedit lagi tu. Aku bekerja keras bukan untuk aku malah untuk kementerian aku...Sape yang tak kemas lagi tempat dia..sila lah kemaskan yer...Bukan bahagian aku je, tapi bahagian lain pun sama. Nak dapatkan sijil 5S nie..jangan kantoi kat mana-mana tempat termasuklah kabinet/laci seseorang tu..Kalau kantoi satu laci je, terus tak dapat sijil..Jom wonderpets...(kita kerjasama).

22 June 2009

Pengumuman

Produk Kecantikkan Datuk Siti Nurhaliza

Pengumuman

Kepada sesiapa yang berminat untuk menjalankan

produk kecantikkan keluaran Siti Nurhaliza

sama ada yang telah memberi nama kepada

Puan Rozi Abdul Razak ataupun yang belum,

sila hubungi emel (ss.team.one@gmail.com)

untuk mendapatkan borang permohonan.

Permohonan sudah dibuka. Terima kasih.

Anugerah Planet Muzik 2009

Undilah artis pilihan anda!!

Pertandingan Bapa Dan Anak Seiras

Shout Award 2009

20 June 2009

My 2nd Baby

Photobucket
Afiq suka main kereta kontrol.....

Photobucket
Inilah aktiviti harian, mingguan,bulanan dan tahunan Afiq

Photobucket

Hadiah Paling Bermakna

Photobucket
Ape-ape pun aku nak ucap tq kat DK coz bagi CD ni kat husband aku...

10 June 2009

Mak Dan Abah


Teka Siapa Ni?



Please Help Me...............Plzzzzzzzz

Main Boling Dengan Kak Saida


Kak Ros Oh Kak Ros....

Kak Ros & Kak Aina

Aku, Liya, Kak Aina & Kak Ros


3 Hari Yang Membosankan

Bosan, bosan, bosan...................itulah yang aku ucapkan apabila duduk di kaunter...3 hari berturut-turut kena jaga kaunter...al-maklum lah..partner ku semua nya cuti-cuti malaysia...
Tinggal lah aku bersendirian di sini...Apa boleh buat, dah nasib..Aku terima aje. Esok nak sambung buat 5S yang tak siap-siap tu...Ni pun satu keje yang membosankan...Mana tak nya...Kakitangan ramai, tapi yang buatnya berapa kerat aje le...yang lain tu semua nye berat bontot...Duk melekat je kat PC...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...