17 March 2017

Jaga Kesihatan Dalaman Dengan Jus Dara Vogue


Assalamualaikum wbt / Selamat petang,

Hari ni akak nak share berkenaan produk Jus Dara Vogue keluaran Teja Herbs. Korang pernah dengar tak tentang produk ni. Kat bawah entri ni, akak ada share laman web, facebook, instagram dan nombor telefon untuk dihubungi berkenaan dengan produk tersebut. Semua harus mencuba produk tersebut. Takkan korang nak cantik luaran je kan. Korang wajib jaga dalaman juga. Dalaman paling penting. Bila dalaman sihat, akan terpancarlah di luarannya juga. Setuju tak? Rasa Jus Dara Vogue ni tak pahit, so boleh minum macam tu je. Dan harganya sangat berpatutan.









HARGA : 250ml

RM 39.90 [WM]  /  RM 42.00 [EM]



TEJA HERBS
No. 16-1, Jalan Equine 10C
Taman Equine, 43300 Seri Kembangan
Selangor Darul Ehsan


LAMAN WEB : TEJA HERBS
FACBOOK : TEJA HERBS

INSTAGRAM : TEJA HERBS

TELEFON : 016-9333443 / 016-9633443

HOTLINE : 03-89499857

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...