18 January 2017

Gmie Screen Bersinar Kembali


Hai...hai...

Sesaje screenshot dari my IG. Bukan main Abg Gmie screenshot komen aku kat dia punya IG. Tup tup ramai pulak follwer nak kenal...hahaha...IG aku kan private. Kena tapis gak la kan. Takleh nak accept orang yang kita tak kenal ye dak. 

Nak share sikit pasal Abg Gmie ni, dia very friendly. Layan semua peminat. Jarang tau dapat jumpa artis camni. Memang senang nak selfie dengan dia..Senyum tak lekang kat bibir pulak tu. Senyum sokmo. Tapi aku tak sempat nak selfie, tetiba malam tu memory full la pulak my henpon. Kacau daun sungguh. 

Lepas tu, dia follow back peminat-peminat dia uolsss..Uishhh tak sangka. Retis ke bukan ni??? Baik sesangat.

#teamgmie
#janjirock
#taksukatakapa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...