16 June 2016

Nashahannah_by_muslimflava @ Ayer 8 Putrajaya











 Wow!!! Sekarang musim tudung instant kan. Muslim Flava mengeluarkan jenamanya sendiri iaitu Nasha Hannah sesuai digayakan di hari lebaran tak lama lagi. Sedondon ibu dan anak. Senang di terbentuk dibahagian muka. Nice!!!

******************************************

WE ARE NOW AVAILABLE FOR WALK IN PURCHASE @muslimflava!!! The second collection is called Hylda, represents the joyful moments shared between mother and daughter. With the swarovski crystals and handmade ribbon details..this collection will add fun to your Raya 2016!

HYLDA is an instant shawl, comfy, light and easily adjustable perfect for your Mother Daughter matching Raya shawls. Comes in 4 sizes : •Free size for mother
•Size S for daughter age 1 to 3 years old
•Size M for daughter age 4 to 6 years old :and •Size L for daughter age 7 to 12 years old

Collection : Hylda
Official Hashtag : #HyldabyNashahannah
Colours: Available in Lovely Lilac, Sweet Pink, Gorgeous Green and Medallion Gold
Material: Premium Heavy Chiffon comes with Swarovski and Handmade Ribbon
Type: Instant Hijab
Packing : With exclusive box for every
purchase

Retail Price Semenanjung Malaysia: FS -RM65, S -RM45, M -RM50 & L-RM55

Sabah / Sarawak :FS -RM67, S -RM47, M -RM52 & L-RM57

13 June 2016

Percutian Ke Langkawi 2016 [Bhgn.Akhir]

  Di tasik dayang bunting





 tempat eagle feeding

 laluan balik selepas turun dari bot..dekat je ha dengan hotel kami rupanya

 lepas turun dari boat, di pesisir pantai tu ada orang jual piring printed gambar kami dan anak-anak. Tapi diasingkan pulak..so aku beli 2 je piring..1 piring gambar kakak dan aqil dan 1 piring lagi gambar afiq.

 Ini bukan bilik penginapan kami..

 Katil queen 2 biji.. memang muat la kami 5 beranak tidur

 Bergambar kenangan dengan minyak gamat jap



Maka berakhirlah sudah cerita Percutian kami sekeluarga ke Langkawi. For the 1st time tau.. Lepas ni nak ke Pulau mana pulak ye? Maybe ke Terengganu. Kat sana banyak pulau-pulau yang cantik.

Sekian, wassalam.

10 June 2016

Percutian Ke Langkawi 2016 [Bhgn.4]

Amboi....

Sedapnya laksa kat Aiport..tepi pantai pulak tu

Cendul mabeles..

Pekat kuahnya...


Ni la laut kat tempat kami makan laksa tu





Jalan-jalan malam berhampiran hotel...kami makn kat satu kedai..perghh sedap tomyam dia..



Ni kupon breakfast... ikutkan takde breakfast pun pakej yang kami ambil tu..tetiba owner tu bagi kupon tu..

Dataran Lang...



Berlatarbelakangkan kapal besar..


Layan gambar ye...ni snap by Samsung ku..

sambung lagi dan lagi...

Percutian Ke Langkawi 2016 [Bhgn.3]

 Bergambar kenangan di Pulau Beras Basah


 Tempat menginap kami. Hotel Delta Pantai Cenang

Yang ni rate lain la kot. 2 tingkat


 Awat blur...salah edit ni...ermmmm



 Hotel kami dekat je dengan pantai..tak perlu pakai slipper..


 Bebudak ni teruja tengok kereta mahal

 Cantik kan tempat menginap kami... sekali dengan breakfast..berbaloi menginap di sini. Murah.

 Kat sini la kami beli tiket Island Hopping. AB Travel Station. Sampai masa, diorang akan pick up kami kat hotel dan hantar balik. Tapi time balik, kami jalan kaki je ke hotel sebab bila lalu tepi pantai..Mak ai dekat ajer rupanya...

 Tak sah mak-mak, adik kakak kalau tak singgah dan membeli minyak gamat kan. Benda wajib yang perlu dibeli.

 Woi berasap...jangan sentuh tau...panas mengelegak tu

 Posing jap..

 Ini gamat yang kering..geli tak


ok sambung lagi...gambar dari my handphone pulak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...