30 December 2016

My Husband Birthday [2016]













Assalamualaikum/selamat pagi... deynalovers...haaa gitu

Ketemu lagi 2 hari sebelum tamatnya tahun 2016. Cuba menghabiskan entri yang berlaku sepanjang tahun ini. Boleh ke? kalau tak sempat, aci tak sambung ke 2017?

Gambar di atas tu bulan lepas punya cerita. Lama tak aku peram kasi jadi pekasam?

Gambar pertama dan kedua kat atas sekali tu, aku kat GM Klang cari barang persiapan perkahwinan adik lelaki ku yang telah pun selamat pada 10 disember yang lepas. Alhamdulillah. Murah-murah barang kat kedai Sarang Hae Yo tu. Rambang mata nak pilih. Terlalu banyak pilihan untuk dibeli.

Gambar ketiga hingga akhir....Gambar kenangan di Taman Klang sempena birthday my husband pada 6 november yang lepas. Lepas bergambar sakan, baru pi makan-makan. Gigih aku wat prop. Nak ambil gambar punya pasal.

ok tunggu next entri pulak...

Stay tuned...taraaaa...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...