29 January 2016

Restoran Lotus Mengecewakan!











Assalamualaikum/Selamat pagi,

Selepas penat mandi-manda kat I-City Themepark, kami bercadang nak dinner di tepi pantai/pelabuhan. So search la kat waze. Ok dah jumpa. Kami dah biasa makan kat Restoran Muara Tanjung Harapan dan kami nak la cari tempat baru pulak. Rupa-rupanya bila tamatnya perjalanan dengan menggunakan waze, tempat nak kami nak pergi dekat je dengan Restoran Muara..So kami try la kat Restoran Lotus pulak. View cantik tapi kabur sikit macam ada jerebu gitu. Order punya order, sampai la makanan kami. Terkejut siut tengok ikan siakap stim limau...Nape rupanya begini???? Macam singgang je!!! takpe, kami rasa dulu...Oh kurenggggg!!!!taktau la nak cakap camne rasanya..Habis hilang selera...

Bila time nak bayar pulak, perghhh mahal siut.. Ok la... ini pertama dan terakhir la kami makan kat sini. Tak tau la tekak orang lain macam mana kan.. Lain tekak, lain rasanya kan... So, sape nak cuba tu tak salah pun..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...