28 April 2015

Model Tudung #1

 Gaya Pertama

 Gaya Ke-2

 Gaya Ke-3
Dengan sehelai shawl, anda boleh menggayakan lebih dari 1 gaya/style.

 Dipaksa bergaya! Eh idok le...budak ni memang suka bergaya le..Dapat mak sedara yang suka ambil gambar, memang menjadi la sangat..

 Ambil gambar dari segala posisi..haha


 Ai...senyum paksa nampak!!!

 Ai..si kakak rembat tudung mak dia...cehhh

Model berwefie...

Model: Syasya & Syuhada
Lokasi Penggambaran: Rumah Nenek @ Pahang
Tudung: Sponser sendiri jerr
Jurugambar: deyna83 a.k.a mak sedara syasya a.k.a mama syuhada haha..

 
Sekian...Wassalam

23 April 2015

Rekreasi Di Sungai Lopo Hulu Langat-Part Akhir

 Seronoknya dapat menikmati aiskrim dekat air terjun setelah penat bermandi-manda.

 Posing jap depan rumah yang kami sewa ni

 Alahai...tenangnya pemandangan di sini. Time ni dah ramai yang pulang.


 Ini pondok terbuka..murah sikit dari rumah segitiga tu

 Yang ni rumah sewa gak tapi lebih mahal dari rumah segitiga tu la kan..kalau tak silap ada tv dalam tu. Sebab tu mahal. Tapi masih berpatutan lagi harga tu.

 Tempat parking kereta/tempat sukaneka



Di sini tertera nama dan no.fon owner. Kalau berminat, boleh call je.

Sekian....

20 April 2015

Rekreasi Di Sungai Lopo Hulu Langat-Part 2

 Cantik tak tempat ni? kat tepi jalan je..

 Time ni memang ramai orang sebab ada reunion..

 Cantik tak rumah tiga segi ni?

 Seronok mandi-manda nampak???

 Terjunan dari Aqil..

 Dushhhhh!!!


 Jernih je air disini..

 Boleh nampak ikan berenang tau..

 Aqil kesejukan

 ni team reunion..game pukul dengan bantal..sape jatuh dalam air..dia kalah..wow bestnya..



 Nak bermalam di sini pun boleh. Malam-malam boleh wat unggun api..nyanyi-nyanyi sambil main gitar dan berBBQ... berangan jap..


sambung...

17 April 2015

Rekreasi Di Sungai Lopo Hulu Langat-Part 1











Assalamualaikum/Salam Sejahtera kawan-kawan semua...

Macam lama je tak update blog...makan masa seminggu jugak la. Kalau boleh nak update tiap-tiap hari. 

Bercerita pasal gambar diatas, kami ke Sungai Lopo Hulu Langat. Best jugak tempat ni. Sejuknya air kat sini. Nak tido sini pun boleh. Tapi kami tak tido sana, kami balik hari je. Kalau pergi ramai-ramai memang seronok la kalau nak tido kat sana. Malam boleh BBQ.

Gambar diatas, makanan yang dibawa dari rumah. Homemade tau. Masak sendiri, makan bertambah-tambah. Kalau lauk yang dibeli, tidak tentu lagi kesedapannya betul tak. Bawa lauk simple je. Ada lauk, sayur, buah..dah kira complete la.

sambung...

10 April 2015

Menjelajah Ke Taman Botani Negara Shah Alam

 Ini bayaran tiket masuk ke TBNSA dan Rumah Iklim Sederhana Empat Musim


 Sebelum masuk ke dalam Taman Iklim Sederhana Empat Musim, kita bergambar dulu di signboard kat luar dulu

 Wajib selfie..hehe


 Ini pintu masuk ke dalam Taman Iklim Sederhana Empat Musim

 Sejuknya kat dalam ni. Kebetulan kami pergi ke sini bulan 2, so musim salji la time ni



 Keluar dari Taman Iklim Sederhana Empat Musim, kami jalan-jalan melawat rumah kecik ni pulak..cantiknya




 Budak-budak ni sibuk nak masuk dalam rumah kecik ni. 

 Mampu selfie je...sebab tak muat masuk dalam rumah kecik tu



 Bila dah penat, inilah ubatnya. Kita minum dulu basahkan tekak masing-masing.

Kehausan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...