08 December 2014

Sambut Hari Lahir Hubby Di RSMY








Tanggal 6 November 2014, kami celebrate besday my husband di RSMY. Kenapa kami pilih RSMY?
Sebabnya adalah RSMY menawarkan diskaun 50% untuk yang nak sambut besday dengan menunjukkan IC di kaunter bayaran tersebut. Sebelum kami ke sana, aku dah booking tempat. 

Gagah juga ke sana walaupun hari keje. Sebab dah janji nak belanja dia makan. Janji harus ditepati kan. Kami order laksa (untuk kakak), nasi beriani (untuk husband) dan roti cheese naan ( untuk aku, afiq dan aqil). 1st time budak2 ni try cheese...suka rupanya..aku punya risau takut diorang tak suka. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...