17 November 2014

Malam Penyediaan Bajet 2015















Assalamualaikum w.b.t./Salam Sejahtera,

Sorry lambat update blog. Kesibukan melanda ye. Puan blog tengah menanggung kerja, so kena jaga ramai bos ye. Dan tanggung kerja akan berakhir pada 18.11.2014(selasa ni). Yeaaahhhaaa.. Partner aku akan masuk keje pada 19.11.2014. Kejap je 3 bulan ye dak. Elaun menangung kerja pun maybe dapat bulan Jan or Feb 2015 kot. Tu paling cepat la.. 

Ok berbalik pada gambar-gambar di atas, seperti kebiasaannya setiap tahun memang ada malam penyediaan bajet. Bahagian aku antara yang paling busy bersengkang mata. Tahun ni kami buat kelainan sikit dari tahun-tahun terdahulu, kami mengadakan "SUPRISE PARTY" untuk SUB. Siap ada kek "RAHSIA" ko.

Tema kami pada malam tu ialah warna BIRU. Tak kisah la biru muda ke tua ke apa-apa biru pun boleh. Bila bergambar nampak cantik sedondon gitu.

Tahun ni, merupakan tahun pertama aku ditugaskan handle makan-minum pegawai. Jadi "ACIK KANTIN" uolsss. Nasib baik pakai katerer je..ok la...rasa macam panjang dah cerita aku ni..ok bai..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...