22 May 2014

Haiyoo..Manyak Olang Ooo







Petang yang agak mengantuk ni...aku rajin dan gagahkan diri untuk berblog. Pagi tadi dah blogwalking and now aku nak update post lagi...banyak sebenarnya gambar-gambar yang dah berbulan duk dalam handphone aku ni..cam semak je..so, kita campak gambar tu ke dalam blog la pulak ek...

Gambar-gambar di atas adalah di Giant Taman Connought. Tempat aku ambil stok sambal hitam Kak Zyee tu. Standard la kalau gi sana, mesti menyinggah masuk kat dalam Giant. Tapi aku bukan masuk betul-betul kat dalam Giant...Giant tu belah atas, aku gi belah bawah..tempat orang jual baju, kasut..dll..tapi kat bawah tu ramai orang Negro tauke kedai..so hati-hati la ye..

Kebetulan pergi situ, ada pulak jualan murah barang-barang baby/kanak-kanak. Apa lagi, terjah la..tapi jammed wooo..sesak..ramai sangat orang..Jualan ni tak selalu ada..ni 2nd time aku gi jualan murah ni..Memang murah la.. Barang mainan kanak-kanak import punya.. memang canggih dan murah la..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...