14 April 2014

Makan-Makan Di Restoran Tuan Faridah Nasi Ayam Kampung Puchong















Projek rabu lepas..

Nasib baik driver kereta besor, kalau tak, mau kena guna 2 kereta. Planning last minit. Ada someone belanja..TQ la..Semoga murah rezeki Hamba Allah yang belanja tu. Ada rezeki kita gi lagi yekk..sonok dapat makan ramai-ramai kat luar. Sume sekepala..kepala ting tong belaka. Sorang je tak dapat join sebab MC di hari kejadian. takde rezeki la utk awak ye. Ni juga antara majlis meraikan perpisahan abg.sham. 7 org je dalam projek ni. 

Antara lauk yang diorder:
Asam pedas daging
Ikan kembung percik
Ayam kampung goreng
Ikan Masin
Sayur apekebenda tu..pucuk paku ke?
Ulam-ulaman
Sambal belacan
Budu dan durian

Air:
Air kelapa
Carrot susu
Limau ais
Ais kosong

Habis makan, otw balik ofis, singgah jap kat Mc'D beli aiskrim satu sorang...masing-masing senyap dalam kereta dapat makan aiskrim.

#supportstaffonly haha

**CC baru kita ni dah hint aku... dia tanya, ina bila dapat duit tanggung kerja? hehehe..boleh le belanja ayam kampung...amboiii..tunggu aku wat kira2 dulu yek..duit tanggung kerja pun tak tau dapat berapa..tu pun kongsi 3 org..Maybe gaji bulan 5 nanti masuk..(lambat benor) cover bln 11 tahun lepas, masih tak dapat2 lagi..sabo sabo

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...