29 August 2013

Meet & Greet Kak Zyee






Assalamualaikum/selamat petang...

minggu yang sangat busy...opppsss bukan minggu tapi bulan ni tersangat la busy..

Last week aku jumpa kak zyee kat kafe....Memang dah buat temujanji..Lagipun tengah hari tu dia dan Siti Nurhaliza ada undangan majlis jamuan raya KKMM di Dataran Gemilang Putrajaya...

Kak zyee seorang yang peramah...Boleh pulak dia cerita pasal penyanyi jalanan yang makin popular sekarang ni iaitu Tegar dari Indonesia..Camne si Tegar tu boleh jadi artis sekarang ni..

Ok, next week nak jumpa Kak zyee lagi di open restorannya sempena hari raya...

26 August 2013

Gambar Raya 2013

Aku dan suamiku..
Abang dan kakak
Aku dan kakak
Aqil dan abang
Kakak, Aqil dan aku
Abah, mak, angah pegang baby dan kakak
 


Ziarah pusara wan(nenekku)
 



Aku dan ayu..si penjual baju online
Biskut raya di rumah mertua ku..tak sempat snap gambar biskut raya dirumah makku..



22 August 2013

BBQ Di Hari Raya 2013







Membako di hari raya..ni dekat rumah mak mertua..bakar ayam & ikan..kenyang makan..

20 August 2013

Bermaafan di Aidilfitri 2013








Assalamualaikum/selamat malam..

Gambar dah ditengah-tengah..gambar awal time aku bersalaman dengan mak dan abah takde sebab myhusband aku tiba lewat dari rumah maknye..so, takde la gambar paling mahal aku bermaafan peluk cium dengan mak dan abah...ermmm tak bestnye..

Gambar pertama(paling atas):Aku cium kaklong aku..
Gambar kedua: Aku cium kakngah aku..
Gambar ketiga: Kudin(adik) bermaafan dengan kakngah..
Gambar keempat dan seterusnya: Gambar mak bersalaman/bermaafan dengan abahku..

psstt:: Ok..sambung ke next entri..tunggu masa yang sesuai dan tak busy..sehari dua ni busy sgt..nak meeting DTA next week..

16 August 2013

Hari Raya Hari Yang Mulia



intro gambar raya 2013..tunggu next entri ye untuk gambar lain..

06 August 2013

Selamat Hari Raya [2013]


Assalamualaikum/selamat petang..

Hari esok last day keje.......

Member ofis ramai dah balik kampung....

Esok, kami sekeluarga akan pulang ke kampung..

Selamat Hari Raya kawan-kawan..
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...