02 March 2012

TNB Bandar Baru Bangi Terbakar Dan Meletup



Seluruh kawasan Bangi tiada letrik “blackout” akibat pencawang TNB di Bandar Baru Bangi terbakar dan meletup malam tadi. Punca kebakaran masih belum diketahui. Dipercayai kawasan Putrajaya, Serdang dan Kajang turut sama tiada letrik akibat kejadian ini.

p/s: nasib baik sekejap je blackout kat rumah...tak sampai seminit pun.

4 comments:

  1. slm jumaat!saya yg duduk di area klia pun terkejut tiba2 black out masa tgh nak makan malam hehhehe,nasib baik kejap je tak sampai seminit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...memang kecoh la kalau blackout...tengah syok online fb..tup..tup xde letrik...sib baik tak sampai seminit..dalam 5 saat je..

      Delete
    2. ni yg dekat paso malam tu kan..aku gak begelap dekat sejam..huhuh

      Delete
    3. cinda: ntah kat belah mana..wah ko sejam..aku 2-3 saat je..sib baik..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...