24 February 2012

Kerja Yang Ditinggalkan

Salam Jumaat yang penuh barakah ini..

Maing-masing wat muka happy..sebab esok cuti..My bos and assistantnya dah bertolak ke Brazil..la..la..la.. malam tadi..

So, bos tinggalkan amanah yang sangat banyak untuk tanggungjawab aku yang tinggal di ofis ni..Nak settle kan pasal kertas kabinet la,,itu la...ini la..wah...

Nak kena cari driver utk hantar kertas kabinet ni ke MITI, LHDN,MOFA bla..bla..bla

Wat tak pasal-pasal jalan ke KL...LHDN pulak ke Cyberjaya..pastu MOFA dan AGC area Putrajaya je.. 

Bos ke Brazil selama 2 minggu...lamanye..

Kwang..kwang..kwang..

Next week lak..2 orang bos saya gi terbang ke Australia..Tinggallah kerani yang setia menanti..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...