30 January 2012

Perhatian: Virus FB


Aku dah terkena virus giler ni.. Malu muka nak letak bila akaun fb aku di godam oleh orang lain.

Pastu umpama aku tag video lucah kat member aku..Giler..
Sekarang aku dah takleh update post dan bla..bla..bla..

ni link yang keluar pas aku sign in fb aku..
http://faelblogso.blogspot.com/?final

3 comments:

  1. Aku pun dah kena, macam mana nak buang haram jadah ini, tolong ye

    ReplyDelete
  2. Aku pun dah kena, macam mana nak buang haram jadah ini, tolong ye

    ReplyDelete
  3. Zaireey: delete je kat dlm fb..pastu try hantar report/spam..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...