15 January 2012

I am Sitizoner


Gambar kaku..hahahahha

Time gathering dengan Siti tak sempat snap aku pakai baju ni...Lepas berpeluh "amazing race" aku mandi kat resort and then salin baju lain pulak..
Semput aku "amazing race"...Nasib baik tak tumbang..Husband aku la suruh aku join..Lari sana..lari sini..masuk dalam air, tiup belon sampai pecah..huhu tak pernah aku buat. Makan roti dengan cili, member lain yang buat..tak sanggup aku..cukup la meniup belon.

Dia lupa la aku ni darah rendah..Cepat semput.. Dulu-dulu boleh la nak lari..Dah beranak pinak ni banyak pulak masalah kesihatannya..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...