13 January 2012

Gardenia + Jem Balckcurrant T~Time


Untuk melengkapkan minum petang, ambil je roti dan jem yang sentiasa tersedia kat ofis ni..

Ye la, tengah hari x sempat nak lunch.. Sentap bila tengok orang beli makanan untuk lunch.. 
Cuba belajar untuk save budget tahun ni.. 

Balik rumah..siapkan makan malam pulak... Nak cari nasiiiiiii..lapor..

Sebab petang cuma makan roti je..tengah hari tak makan langsung..uhuhuhuhu

2 comments:

  1. tengahari tak makan...
    patutla u nampak slim..
    i pun nak ikut cara u lah.. hihii..

    ReplyDelete
  2. lovely: macam tak sempat nak makan la..nak kejar gi taska lagi..kena tahan perut la...w/pun terliur tgk orang lain bawa makanan lunch mereka. Pastu aku kalau makan pun, memang sekeping jugak.. mana ntah pergi makanan aku..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...