15 December 2011

Penat Lelah

hari ni penat sikit...esok penat banyak, menyiapkan makanan untuk dinner esok...huhu..
sabar je la..tak ramai yang tolong..tak sampai 10 orang pun...nak menyiapkan makanan untuk 
200 orang...
Tapi hari ni boleh kasi chance lagi la tapi esok...please la..bukan nak merayu bagai...tapi 
faham-faham sendiri sudah.. semua dah besor panjang...ada akal fikiran...rasanya semua 
sihat walafiat...
Tiap kali jamuan, mesti jadi cam ni..Kadang-kadang pelik pun ada jugak..perangai manusia 
macam anak-anak kecil..Yang tak boleh bla nya...pandai lak datang time keje dah 
siap...huhhh panassssss je rasa hati..
** NAK MAKAN UNTUK 200 ORANG...WOW...AMAZING !!!!!
P/S: makan sampai kenyang, harap makanan yang disediakan cukup untuk dimakan 200 orang... 
walaupun pada asalnya aku malas nak menolong..tapi hakikatnya aku tak sampai hati membiarkan orang lain wat keje sendirian...aku lemahhhhh!!! kalah jugak...
~luahan ikhlas...tiada tokok tambah..~
nak tambah lagikkk boleh...
pastu memikirkan sape lah yang akan kemas bila parti tamat...tetiba ada suara sumbang dibelakang "ramai la yang tukang kemas"...Aku sound direct jer "kita tengok?"...balik-balik muka sama jer..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...