14 December 2011

Naik Nadi Putra


First time naik bas nadi putra jumaat lepas. Aku gi dengan kakak ofis (lunch hour). Tau tak aku gi mana? Kami berdua gi Alamanda. Gi berdua je lebih baik kan..Bayar 50 sen tapi aku tak ambil tiket dia..hehehhe Pastu aku tanya akak ofis tu..Kak kena ambil ke tiket tu? Ye la, kena la ambik, nanti ada orang lain pulak ambil..Wat muka tak malu gi kat depan, ambil tiket..Malusss...First la katakan..

5 comments:

  1. WOOO SYABAS..AKU SKG G KJE NEK BAS JE..LIK PN SAME..NSIB BAS LALU DEPAN RUMH..KALU XMLS GK

    ReplyDelete
  2. Babies: bas banyak je lalu kat depan rumah ko kan..anak ko duk rumah pengasuh ke?cam tu senang la...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. haha..sy pun ms memula nek bas nadi putra tu, siap xtau mn tabung duit dia.. haha.. last² pakcik drebar yg tunjuk..

    ReplyDelete
  5. mizzkechique: saya tau tabung tu pun sebab tengok akak ofis ni masuk duit..kalau tak haru jugak jadinya...cam kelakar pun ado..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...