13 December 2011

Hawaii Night Party


Yea..yea..yea

makan free, nak pergi. Free ke??? Eh!! pakai duit kelab okeyysss.. Aku pun bayar jugak. Takde makne nak free nyer..
Katanya boleh bawa family, tapi kena bayar tak??? Kalau free aku gi..Kalau kena bayar, kirim salam aje la...

Nampaknya tak ikut tema la..takde maknenya kan.. Wat pertandingan untuk anak-anak, tapi anak-anak ada kat kampung. Tak dapek den nolong..
Makan ape yer??? sape yang handle...serius aku tak tau satu habuk pun..

Aku nak makan jer...ingatkan zon Alamanda yang handle besday bulan 9,10,11,12..tapi tak jadi rupanya..Aminnn!!! Buat la tiap2 tahun pun okeysss...hehehehhee
tata titi tutu..daaaaaaaaaa!!!

P/s: tapi ramai yang x dapat hadir time tu. Yang duk jauh takdenya nak datang. Cian kakroy, kak er dan yang lain-lain tu.. 

2 comments:

  1. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  2. PMF: salam kenal jugak...posting kena baikkk..isi kena mantap

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...