10 November 2011

Service Hampeh

Kalau nak untung lebih beginilah jadinya. Sepatutnya kepuasan diutamakan, ini tidak! Sangat tak berpuas hati dengan services katering semalam. Makanan yang diorder untuk 20 orang, yang sampai macam untuk 10 orang.Kalau korang ditempat aku pun rasa cam risau, Cukup ke orang meeting ni nak makan. Kalau tak cukup, tak ke malu dibuatnya. Tray makanan yang aku bayangkan besar rupa-rupanya sampai tray yang kecik je..Mak aihh sabar je la. Pastu air minuman pulak,,macam tumpah satu kilo gula...manis giler..Mesti big boss tak puas hati dengan service ni..Selain tu, macam tak lengkap je kalau ada sambal belacan mesti la ada ulamnya kan..tapi takde..sambal je macam untuk 20 orang makan yang lain untuk 10 orang makan je..Hari ni rasanya katering lain pulak kot..

-Blacklist terus-

p/s: bulan depan ada lagi satu meeting yang macam ni..harap-harap takde masalah yang timbul.

***kadang-kadang orang nampak kami memilih dan terlalu cerewet, tapi kalau dah service cam ni, korang pun  akan ada perasan cam aku gak...Benciiiiiiiiiiii

**malu negara kita, sebab yang makan adalah orang dari negara luar..

**katanya caterer ni servicenya terbaik...tapi........hampeh!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...