16 November 2011

Ahmad Tea London

Nak ke London memang tak dapat sampai la kesana..

Harap buah tangan dari bos je la..
Ni bos aku bagi pelbagai perisa dari Ahmad Tea London..

Thanks Boss!!!Muah...muah...muah
Sedappppp sangat...sebab datangnya dari nun jauh di sana...Kena naik flight..
 

3 comments:

  1. Tapi Ahmad Tea ni ada je jual kat carefour semua..memang sedapp

    ReplyDelete
  2. missby: oh ye ke ada kat carrefour..taktau pun..sebab jarang beli teh...tapi memang sedap teh ni kan

    ReplyDelete
  3. kalau sesiapa nak beli Teh Hijau Ahmad Tea secara online boleh order kat blog saya..harap tuan blog tak kisah saya datang promote dekat sini,hehe... [Menjual Green Tea Ahmad Tea]

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...