04 October 2011

Solekan Mengancam Untuk Neelofa







Sebenarnya aku kagum dengan solekan dari Epie ni. Cantik sangat dia make up.

Orang yang cantik, terserlah lagi la kecantikan dia tu. Sape lagi kalau bukan artis baru Malaysia, Neelofa yang sekarang banyak drama seperti Jiwa dan Lara.

Setiap kali Epie publish je gambar terbaru, aku mesti tengok..Sebab aku bangga dengan teknik solekan dia..Mengancammmm gitu!!!

Kalau boleh aku nak post semua gambar-gambar dalam fb Epie untuk dia buat story mori dalam blog aku ni.

Boleh ke Epie???

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...