14 October 2011

Perlukan Rehat Secukupnya

Korang tau tak apa-apa supplement or vitamin yang boleh bagi tenaga kat kita..plzz help me..

Sekarang berat badan makin susut. Nak kata tak lalu makan, bohong la..

Makan ikut time tau..tapi serius aku cakap yang aku jarang-jarang sekali lunch..

Bukan nak save bajet..

Sejak 2 menjak ada baby ni...masa untuk lunch dilupakan walaupun perut berkerongcong..

Masa lunch tu aku habiskan bersama baby di taska..Tak makan pun takpe la..Tak kisah..

Bukan setakat berat badan je turun, mata pun rasa dah cengkung sangat-sangat..

Minggu lepas gi appoinment kat klinik...terkejut ya amat...melihat berat badan ku..turun mendadak..kalau sikit takpe la..ini mak oiiiiii..banyak nyerrrrr..

Untuk menaikkan berat badan..macam-macam aku dah cuba. Still tak jadi..huhuhuhu

Antara yang aku pernah cuba adalah:


tapi kan..ada 1 lagi produk untuk menaikkan berat badan...ermmm

lupa pulak apa kebenda namanya..Harga mak oii..mahal..RM100++ jugak la..

Ingatkan harga mahal...boleh la jadi..tapi hampasssssssss..kecewa aku..

2 comments:

  1. owh kite dah pernah minum GainEight ni tapi ntahlah tak naik pun brt badan,tapi yg pelik bila berhenti selera makan tu bertambah dan tak sedar dagu dah berlapis hahahaha.hubby ngan family semua perasan nmpk kite sdkt berisi.blhlah try!owh dah pernah minum weight gain yg keluaran appetton tu perghh harga mahal setakat 2 tin je kite minum.ingat nak try produk gaIN 5 Dr Rozmeylah pulak ngeeee

    ReplyDelete
  2. aleasara: Dr Rozmey pun ada produk gain jugak ek..nak try la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...