25 October 2011

Fesyen Yang Menyakitkan Mata


Ye, aku memang sakit mata jika melihat fesyen yang sebegini rupa..

Buruk benor la..
Dalam hatiku berkata-kata yang kesat-kesat..

Kisah ni berlaku pada minggu lepas di sebuah klinik.
Nampak sorang pompuan masuk dalam klinik dan ambil nombor giliran.

Masa pompuan ni masuk..aku berkata-kata dalam hati..
Masyaallah...kenapa begitu buruk fesyen dia?? Maybe pompuan tak perasan kot.

Aku rasa orang yang berada disekeliling ku mesti nampak apa yang aku nampak..
Tak kena la pompuan..oiiiiii

Ko pakai tudung..tapi nampak kaki...(dari lutut ke bawah)
Aku takde la ambil gambar pompuan tu..

Kang tak pasal-pasal dapat pelempang free..

Dari firasat aku la, pompuan ni pakai kain dalam singkat paras lutut...

Sedangkan kain dibawah lutut tu tersangatlah jarang..

 

2 comments:

  1. owh hari tu officemate pun pakai kurung moden yang kain jarang tu,atas ok siap bertudung...kain tu hitam so dia tak pakailah kain dalam.

    masa lunch kitorg gi keluar dan masa tu matahari terik mak aihh mmg nampak ketara kain tu jarang.nampaklah betis bunting padi hurmmm sbb anak dara maka tersembollah mata lelaki yg tgk alahai.dia pun segan dan terus tak pakai dah baju tu huhu

    ReplyDelete
  2. aleasara: o ye ke..yg saya nmpk, pompuan tu tgh pregnant, pastu pakai dress labuh..tapi kain tu memang jarang sangat..duduk dalam klinik pun nampak ketara 2 tiang itu..kalau ada matahari lagi la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...