02 October 2011

Datuk Siti Nurhaliza di Konsert Kemuncak Raya Suriafm







Happy sangat sebab dapat ambil gambar Datuk Siti Nurhaliza di Konsert Kemuncak Raya Suriafm di bawakan oleh MyEG.

Terbaik la Datuk Siti...

Datuk Siti menyanyikan 3 buah lagu iaitu Sesuci Lebaran, Falling In Love dan satu lagi boleh terlupa pulak...lagu apa CT nyanyi ekkkkkkk...blurrrrrrr!!!

Naik je Datuk CT di pentas dengan tepukan yang paling gemuruh dari artis-artis lain..Mana taknya...artis No.1 Malaysia kannn!!!

Lepas je Datuk CT nyanyi...aku pun mencari ruang untuk mengambil gambarnya..

Dapat jugak akhirnya...

Yang tak bestnya...aku tak dapat ambil gambar dari hadapan pentas...saangat-sangat ramai la kat situ..

Aku n family duduk disebelah kanan pentas..So, ambil gambar dari tepi je..

Habis ambil gambar Datuk CT...aku n family pun balik...

2 comments:

  1. kita pun ada juga kat situ.... duduk dekat belakang pagar kedua... tapi tu ar... stilll jauh gak.... huhuhu

    ReplyDelete
  2. dwaty: tu la....kalau dapat tiket moshpit kan best..dapat ambik gambar dr depan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...