25 October 2011

Bola Tampar... I Miss U


Tahun ni takde apa-apa aktiviti sukan..

Club dah slow ini tahun...

Kalau tak dapat jugak main 1-2 game..

Tak kisah la futsal ke, bola tampar ke, karom ke, boling ke...

Ini tak..satu tu tarakkkkk..

Badan boleh jadi tak sihat..

Senaman pun tak buat..camne lorr...

Tapi kannn!!!
 
Saya rindu nak main bola tampar...

Takkan saya nak main sorang-sorang...

Aku tampar bola n then sape pulak nak sambut..ishkkk

Nak tengok citer Maero Attack pun masih tak jumpa VCD dia..

Pengarah-pengarah filem Malaysia ni tak nak buat filem berkisahkan pasal sukan bola tampar ke???

Wat la ala-ala Maero Attack tu...Sampai sekarang masih dikenang-kenang..

Jangan la asyik wat citer hantu je..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...