20 October 2011

Back To Normal


Yupsss...

Tuan empunya blog sudah happy sekarang..
Bukan kerana blog ni sudah baik pulih seperti biasa tapi ada satu perkara yang paling penting nak di war-warkan pada korang semua.

Yeaaaaaa...
Saya dah mencapai 7 hari berkursus dalam setahun untuk tahun 2011 ni..

So, sekarang saya bagi peluang kepada member-member lain yang masih tidak mencukupi jumlah sasaran itu..
Tapi kann...kalau ada ceramah yang best-best saya rasa nak join jugak la...

Kot-kot la penceramah jemputan tu yang glamor-glamor..takkan nak lepaskan peluang pulak kot...
Oh! Tidak sama sekali...

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...