05 September 2011

Berat Badan Turun Mendadak

ni Gambar hiasan je...itu bukan berat badanku..

Assalamualaikum...wbt..

Dah lama x update blog. Masih dalam mood raya. Tiada kesempatan nak update blog di kampung..Di kampung cuma update status fb je..Nak mengarang segala bagai dalam blog ni sangat-sangat kemalasan.

Hari ni rasa cam rajin semacam nak update blog, memandangkan member-member blog sudah update blog masing-masing..Aura tu datang kat aku pulak..

Ni nak citer pasal berat badan yang turun secara mendadak. Nape ye? Maybe bulan pose kot...Takpe lepas ni misi menaikkkan berat badan akan bermula. Tengok la nanti boleh naik ke tidak..

Banyak tu turun...5kg..aduii..Patut le pakai seluar jeans longgar semacam je..Aku berkesempatan menimbang berat badan kat kampung aku hr tu. Wah..sangat terkejut melihat angka tersebut....

Korang ape citer pulak...naik ke turun berat badan tu???

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...