13 September 2011

Anak Safura Kembali Ke Rahmatullah

Al-Fatihah...

Buka je facebook dan twitter pagi ni, aku dikejutkan berita sedih yang menimpa penyanyi/pelakon negara kita iaitu Safura yang popular dengan lagu Sedalam Mana Cintamu setelah kehilangan anak kesayangannya itu iaitu Nur Aisyah Mariam (3 tahun) kerana demam panas.

Ajal dan maut ditangan tuhan. Kita mampu berserah je.

Semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin..

p/s: dan aku tengah risau jugak memandangkan anak no.2 sekarang ni pun tengah demam panas. Kadang-kadang tu dia bercakap sorang-sorang. Aku tanya jugak dia, cakap ngan sape? Dia cakap nampak pocong kat atas. Biar betul? Dia siap terangkan lagi rupa hantu tu. Kepala dan kakinya ikat dan tangannya letak kat atas perut. Muka hitam dan buruk..Takut ma..Semalam aku EL dan hari ni giliran papanya pulak EL. Semoga anakku cepat sembuh.

4 comments:

  1. smoga anak akk cpt sembuh ek...nmpk pocong???biar btl...seram tue...

    ReplyDelete
  2. tak tau nak percaya ke tak. tapi budak2 memang boleh nampak benda camtu kan...

    ReplyDelete
  3. ishh, tapi tulah kan, budak2 kan boleh nampak benda2 cam gitu..jaga anak bebaik..

    ReplyDelete
  4. takutla plak baca./..cepat2 la gi berubat

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...