16 August 2011

Side Income


Mencari pendapatan sampingan bukanlah susah sebenarnya.

Ada ilmu @ kepakaran @ kemahiran, boleh la jana pendapatan sampingan..Tak gitu!!

Dah ramai client @ customer yang berurusan dengan husband aku..

Pelanggan-pelanggan ni kebiasaannya nak format PC diorang atau masukkan anti virus

atau install microsoft office dan macam-macam lagi.

Biasa kalau kat kedai-kedai, bayaran yang diperlukan melebih RM120...

Tapi husband mengenakan bayaran bawah RM100.

Kalau orang yang satu ofis, lagi senang..

Bawa je kat ofis n then aku bawa balik rumah.

So, korang tak payah keluarkan duit minyak gi kedai PC dah..Jimat masa, tenaga dan

wang.

Yang gambar netbook diatas tu, anak kepada kawan ofis aku..

2 minggu lepas buatkan untuk dia...siap sehari je..

Hari ni bawa n then esok dah siap...

Kalau banyak nak install itu ini, makan masa jugak..

**Mencari rezeki yang halal, ada di mana-mana.. sekian.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...