06 July 2011

Ayat Baik Punyer


Gambar ni dah lama dah disnap nya...Lupa lak nak upload kat dalam blog.

Cari punya cari...jumpa lor gambo ni..

Ayat tak bleh bla punyer..

Aku snap gambar ni kat Kuantan...

Ada lagi signboard yang bunyinye klakor...

Tapi tak sempat nak snap...Sebab tengah drive..

Takkan nak berhenti tengah jalan pulak..

Mau kena langgor nanti..

Ambik gambar yang sempat snap je..

Layan jeee...

5 comments:

  1. ye ada gaks terjmpe bebrapa sign bod yg cenggini...lagi lawak n terkena btg hidung sendrik pun yea...:)


    jom dapatkan ganjaran hebat di blog saya!!!hanya 4 hari sahaja lagi...!!

    ReplyDelete
  2. yant-yeem: tu la..bila baca lawak tul ayat..ayat selamber gitu.

    ReplyDelete
  3. aIk kAK, fM raSa mCM ada jpE jER kat pAhang signboARd gini ekekeke

    ReplyDelete
  4. mysha: signboard ni kat kuantan

    ReplyDelete
  5. kat kuantan jer ader sign board cam ni... jkr kuantan punyer kerja....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...