24 June 2011

Ramai Seafood


Khamis lepas makan kat Restoran Ramai Seafood wif alya dan husband aku.

Biasanya makan kat sini ok je service nya.

Tapi malam tu, service agak kureng.

Makanan lambat giler sampai...

Dah la lambat pastu cakap habis lak..

Ishhhkk...Dah la tunggu lama...

Tak patut...tak patut..

Blacklist terus restoran ni.

Nape restoran ni jadi camtu??

Maybe selepas dia besarkan restoran dia kot.

Dia dah tak boleh handle la tu.

Restoran ni kat Gate 1 Putrajaya (Sg.Merab, Bangi).

2 comments:

  1. zana pernah makan kat situ sekali jer.. lps tu dh mmg tutup hati nak ke situ lagi.. zana & husband kecewa & menyesal betul gie makan kat situ..

    first, layanan sgt kureng walaupun org x ramai.. lps tu setiap yg kita order dia kata dah habis bahan utk dimasak.. so order apa yg boleh dimasak jer.. rasanya sangat x sedap!!! sumpah x sedap sampaikan makan 2 sudu jer.. bila order air, alasan ais dh habis la pulak.. so minum air panas & laici kang suam.. laici kang xde laici.. apa kes?? lps tu x banyak bahan dalam laici kang tu..

    menyesal sgt2 gie situ!!

    sorry jadikan entry ni tmpt luah perasaan.. hihihi

    ReplyDelete
  2. adieyza: sampai cam tu sekali yer...teruk service dia..hampehhh...luah je..saya ok

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...