10 June 2011

Dah Tak Minat Tengok Berita Kat TV

Sebelum ni aku pernah tulis kat status fb...yang aku dah tak suka tengok berita kat TV.

Tapi...

Sekarang dah ramai rupanya wat status macam aku.

why?

Pastilah sebab politik yang tiada kesudahan.

Rakyat bijak dah sekarang, tak macam dulu....

So, TV..TV kat Malaysia ni kena hati-hati la sekarang...berita uolllsss dah ramai orang tak

tengok...

Dah nampak pilih kasih....

tiada kebenaran...

benci aku...

3 comments:

  1. Setuju dgn pendapat ko... Aku pun sama dah tak minat tgk TV especially berita.

    ReplyDelete
  2. dah berkurun tak tgk berita kat tv bila dah ada news online ni...

    ReplyDelete
  3. yus: baik tengok BabyTV je kan..Layan..

    Golden rose: yo ke...saya pun dah hilang rasa minat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...