28 June 2011

Bloglist Bercelaru




Kenapa bloglist aku jadi camni ek?



Sape boleh tolong saya...Nampak satu kecacatan disitu.



Help me please!!!



Camne dia nak kembali macam asal ek..



Scrollbox tu tak berfungsi pulak..



Apo problem nya.



Ce tolong sikit, apa yang patut.

4 comments:

  1. kak ina apa yg cacat nye scrollbox u fuction wut. . .myb sidebar kecik sngt sbb 2 nmpk cacat kot

    ReplyDelete
  2. tak la ain..akak duk kaunter tadi, takleh nak scroll box tu...tapi kat tmpt akak ok la pulok..nape jadi gitu...akak try kat tmpt kakroy pun sama...takleh nak scroll...bertindih2

    ReplyDelete
  3. ok i dah taw dah apa prob nye. . .
    scrollbox 2 x leh bukak kat IE kene bukak kat mozila :)
    benda yg sama jd kat blog i

    ReplyDelete
  4. ain: haah la...bila pakai IE memang buruk benor blog akak ni...kena pakai Mozilla...baru ok

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...