18 May 2011

Sepetang di Taman Wetland







Pada asalnya, kami nak ke Pasar Tani memandangkan hari hujan, kami terus ke Taman Wetland. Kat sini tak hujan pulak. Photoshot kat sini, pemandangan yang indah, tenang dan aman je. Memang sesuai la tempat tu untuk si Afiq berbasikal.

And then perut kami terasa lapar, kami terus ke Alamanda sambil mencari lauk-pauk untuk dimasak...terserempak pulak dengan cinda kat sana dengan hubby nya.

Alang-alang ke Alamanda, aku gi jenguk member lama kat Reject Shop tu.

4 comments:

  1. hehehe..dok kalut nak p celcom sbb kaki dah penat jalan kl x sempat nak tengok baby..hehehe

    ReplyDelete
  2. aku pun laju gak..takut baby menjerit..tak pasal lak x dpt beli lauk nanti..hehehhe..

    ReplyDelete
  3. comelnyer baby yang kecik skali tu..eee rasa nak cium2 jer..

    *suke bau baby*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...