16 May 2011

Funfair di Putrajaya

Hati ni terasa nak naik je "Balloon Wheel" ni tapi takut la sebab ada baby..
Simpan je hajat tu..


Alang-alang dah melangkah masuk ke funfair ni, kita kasi je la bebudak ni main bagi melepaskan geram yo. Tak bagi main banyak-banyak. Habis fulus nanti..Sebab ni la tempat menghabiskan duit. Cukup dengan hanya 1 permainan je kasi kat bebudak ni.
Nasib baik 1 token untuk setiap orang. Kalau dah 2 orang kena 2 token la.

1 token = RM2.50

RM5.00 melayang malam tu..cukup sudah..

**Fun fair ni terletak di Presint 4 Putrajaya.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...