27 April 2011

Tug Of War

Ni la hobi husband aku, tarik tali...1,2,3 tarik yeaahh!!!
Kalau menang, masyuuukk la. Dan kalau kalau dapat penat le....
Husband aku ni bukan main sekitar KL je bahkan ke Johor, Melaka, Labuah semua dia terjah.

p/s: tu je la nak citer..takyah citer panjang lebor la pasal husband aku tu. Baik aku citer pasal aku je la yekkk!! Memandangkan dia sekarang pun nak jadi blogger cam aku, bior dia citer pasal dia, aku citer pasal aku. Adil dok!!hehehehehe..Tapi dia baru sign up je, tak tau camne nak post n2, edit segala bagai lagi..Nanti tok guru ajor ye..(aku la tu)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...