19 April 2011

Trend Shopping Online Menjadi Kegilaan




Semuanya di hujung jari je sekarang ni. Nak beli barang, bayar bil, check result exam dan macam-macam lagi. Beli online ni tak kira orang. Lelaki atau perempuan sama je suka beli online.

Kenapa shopping online digemari?
  • Mudah, tak perlu keluar dari rumah.
  • Guna telefon bimbit pun boleh.
  • Boleh shopping dari merata kedai dari seluruh dunia.
  • Tak perlu cari parking, bayar tol, minyak.
  • Tak letih kaki
  • Dibuka 24 jam
Berniaga online memiliki peluang yang cerah, tak perlu sewa kedai dan akan terus meningkat. Ramai yang berniaga online memperolehi pendapatan yang sangat tinggi. Ia menjana pendapatan dan keuntungan berlipat ganda. Contoh kedai online yang popular di Malaysia ni ialah Radiusite. Koleksi tudung yang sangat menarik dan lain dari yang lain.

**Aku pun macam korang jugak, suka beli online. Klik je kan. 2-3 hari sampai la.

p/s: aku pun terfikir gak nak jadi usahawan online ni, tapi nak jual ape??


1 comment:

  1. jom shopping di sini...http://www.facebook.com/efancycollection

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...